Goedkope vakantie Alanya

Wow 8 dagen Alanya voor € 179

Dit is de allerbeste deal die we tot nu toe hebben gevonden, een belachelijk lage prijs! 8 dagen naar het zonnige Turkse Alanya voor € 179 p.p. In Alanya kun je heerlijk genieten van zon, zee, strand, winkeltjes en niet te vergeten de geweldige Turkse keuken. Je vertrekt bovendien op 22 augustus, lekker in de zomer dus. Deze deal mag je niet missen, boek snel!

Verblijf in Turkije

Je denkt natuurlijk, voor deze prijs verblijf ik in een waardeloos hotel. Maar dat is absoluut niet het geval. Je verblijft namelijk in een 3-sterren aparthotel dat beoordeeld is met een 7.8! Het hotel beschikt over een mooi zwembad en je hebt je eigen kitchenette.

Goedkope vakantie in Alanya

Spotgoedkoop Alanya boeken?

Ga jij op 22 augustus voor deze belachelijk lage prijs naar het zonnige Alanya?
Boek dan snel via onderstaande knop bij het betrouwbare Corendon. Vliegen doe je vanaf Amsterdam. De vakantie is zelfs inclusief transfer vanaf het vliegveld. Boek snel en geniet spotgoedkoop via onderstaande boeken knop!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”fa fa-plane” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Boek Alanya” link=”http://ds1.nl/c/?wi=241469&si=729&li=44046&ws=&dl=turkije%2Fturkse-riviera%2Falanya%2Foba%2Fhorizon-aparthotel%3Ftab%3Dprice-calculation-tab%23209.ALHOR.AMSAYT.220815.7.AP2-U.AMSAYT6C.AYTAMS6C”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *