Goedkope vakantie Corfu

All inclusive Corfu voor spotprijs

We hebben weer een super vette vakantie voor je gevonden! Ga Cheapass op vakantie naar Corfu. All inclusive voor € 419! Ja dat hoor je goed. Een prachtige deal voor een mooi vakantie op dit betoverende Griekse eiland met haar blauwe zee en mooie stranden. Wees er snel bij voor het te laat is!

Verblijf Corfu

Je verblijft dus op basis van all inclusive in het mooie 3-sterren Aquis Park Hotel, op slechts 200 meter van het strand! Wat wil je nog meer? Je hoeft je nergens meer druk om te maken. Kamer met zeezicht? Ook geen probleem. De kamers zijn zelfs voorzien van airco zodat je verzekert bent van een goede nachtrust.

Corfu boeken

All inclusie een cheapass vakantie Corfu boeken? Je vindt de deal bij Travelbird. Klik op onderstaande Boek Corfu knop voor de juiste pagina. De prijs van € 419 vind je door Dusselford – Weeze, kamer met tuinzicht op 11, 14 of 21 oktober te selecteren. Boek snel!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”fa fa-plane” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Boek Corfu” link=”http://travelbird.nl/58883/corfu-aquis-park-hotel/”]