Vakantie Roquetas de Mar

8 dagen Spaanse Costa voor € 219

Begin de maand mei lekker zonnig met deze cheapass vakantie naar het Spaanse Roquetas de mar aan de Costa de Almería! In dit zonnige en sfeervolle Andalusische dorpje met uitgestrekte stranden is het heerlijk vertoeven! Voor maar € 219 kun je 8 dagen genieten van je eigen appartement met zwembad, palmbomen en natuurlijk de Spaanse Costa. Ben je een golfliefhebber? De 18 holes golfbaan ligt rondom het appartementen complex!

Accommodatie

Je verblijft in de Appartementen Golf Center, een appartementen complex dat met een 7,6 is beoordeeld. Het complex is gebouwd in de vorm van een sfeervol dorpje en beschikt over 2 prachtige zwembaden.

Vakantie Roquetas de Mar

Boek nu Roquetas de Mar

Vertrek op zondag 8 mei voor 8 dagen naar de zon! Als je nu boekt profiteer je van vroegboekkorting en betaal je slechts € 219 per persoon! Je vakantie is inclusief vlucht en transfer naar het appartementen complex! Goedkoper gaat het niet worden!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-sunglasses” align=”left” type=”link” target=”false” title=”Boek Roquetas de Mar” link=”http://zon.sunweb.nl/reizen/?tt=1271_12_223712_&r=%2Fspanje%2Fandalusie-costa_de_almeria%2Froquetas_de_mar%2Fappartementen_golf_center.htm” linkrel=””]