goedkope vakantie Mallorca

8 dagen Mallorca in mei voor slechts € 219

Je kunt nu wel héél goedkoop naar mijn favoriete eiland, Mallorca! 8 dagen genieten op dit prachtige Spaanse eiland voor maar € 260! Ik maakte in 2014 een prachtige rondreis over dit eiland en was op slag verliefd! De prachtige in de bergen gelegen baaien met helder blauw water en het heerlijke klimaat met verfrissend zeewindje maken dit het perfecte vakantie eiland!

Verblijf op Mallorca

Je verblijft in het met een 8,2 beoordeelde aparthotel Club Marthas in Cala d’or een van de mooiste plaatsen op Mallorca. Dit gedeeltelijk Nederlandse hotel ligt vlakbij het strand (300 meter) en bakt bovendien heerlijke eigen pizza’s. In een van de twee buiten zwembaden kan je heerlijk relaxen en genieten van de zon.

Mallorca boeken voor € 260

Wees er snel bij want cheapass vakanties zoals deze gaan altijd razendsnel. Je vertrekt op 25 mei vanaf Amsterdam. Eind mei is het al heerlijk weer op Mallorca! Boek snel via onderstaande knop!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”fa fa-plane” align=”left” type=”link” target=”false” title=”Boek Mallorca” link=”http://tc.tradetracker.net/?c=433&m=12&a=223712&u=%2Fzonvakantie%2Fspanje%2Fbalearen%2Fmallorca%2Fcala-d-or%2Fclub-martha-s%2F%23prijzen” linkrel=””]