goedkope vakantie Mallorca

8 dagen mallorca halfpension € 413

Op vakantie naar het prachtige Spaanse eiland Mallorca? Dan is deze cheapass vakantie zeker iets voor jou. 8 dagen op basis van halfpension in augustus voor maar € 413 is een deal die je niet mag missen. Het veelzijdige en zonnige Mallorca is een van de mooiste eilanden van Europa!

Informatie over Mallorca

Mallorca staat bekend om de prachtige zandstranden, de helderblauwe zee en het heerlijke klimaat, waar het door een aangenaam zeewindje nooit te warm is. Mallorca is een veelzijdig eiland, aan de westkust vindt je prachtige bergen met rotsen en kiezelstranden terwijl je aan de oostkust prachtige zandstranden vindt. Breng ook zeker een bezoekje aan de prachtige hoofdstad Palma.

Goedkoop Mallorca Palma

Verblijf op Mallorca

Je verblijft in SCENE Pabisa Sofia (Hotel), beoordeeld met een 7,6 en 3,5 ster. Hier zal het je aan niets ontbreken! Een prachtig zwembad en dicht bij het strand en het centrum maken dit een uitstekende verblijfsplaats.

Mallorca boeken

Mallorca boeken? Dit doe je bij Arke, je vertrekt op 26 augustus vanaf Amsterdam.
Via onderstaande Boeken knop kom je direct op de juiste pagina. Wacht niet te lang want Op=Op!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-picture” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Boek Mallorca” link=”http://tc.tradetracker.net/?c=433&m=12&a=223712&u=%2Fvakantie%2Fspanje%2Fbalearen%2Fmallorca%2Fplaya-de-palma%2Fscene-pabisa-sofia%2F%23prijzen”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *