Goedkoop St. Maarten

9 dagen all inclusive Sint maarten € 929

Woehoe deze deal konden we natuurlijk niet missen op Cheapass vakanties. 9 dagen all inclusive genieten op Sint maarten voor maar € 929. En dat ook nog eens in een 4-sterren resort! Zie jij jezelf al liggen op parelwitte stranden met uitzicht over een azuurblauwe zee?

Verblijf

Je verblijft op basis van all inclusive op het Sonesta Maho Beach Resort. Dit prachtig resort is beoordeeld met 4-sterren. Gelegen aan de prachtige Maho baai geniet je van prachtige zwembaden en tropische cocktails.

Goedkoop naar Sint Maarten

Sint maarten boeken

Deze goedkope vakantie naar Sint Maarten mag je natuurlijk niet missen! Je vertrekt al op 23 maart dus wees er snel bij! Voor de prijs van € 929 kies je voor de 2-persoonskamer met TUIfly. Je vliegt dan bovendien met het nieuwe dreamliner vliegtuig!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”fa fa-plane” align=”left” type=”link” target=”false” title=”Sint Maarten boeken” link=”http://tc.tradetracker.net/?c=433&m=12&a=223712&u=%2Fverre-reizen%2Fst-maarten%2Fnederlands-st-maarten%2Fmaho-bay%2Fsonesta-maho-beach-resort%2F%23prijzen” linkrel=””]