Goedkope vakantie Cuba

9 dagen All Inclusive naar Cuba voor € 679

Wauw wat hebben we weer een mooie deal gevonden! 9 dagen all inclusive genieten van het authentieke en traditionele Cuba voor maar € 679! Cuba staat natuurlijk bekend om de parelwitte stranden, de helderblauwe zee en de prachtige oldtimers. Je weet direct dat je op Cuba bent wanneer je de wereldberoemde Amerikaanse oldtimers ziet. In combinatie met natuurlijk sigaren en Cubaanse rum wordt dit een onvergetelijke vakantie.

Verblijf Cuba

Je verblijft dus op basis van All inclusive in het sfeervolle hotel Tuxpan. Het hotel ligt direct aan het strand van Varadero, een van de mooiste stranden van Cuba. In het hotel heb je keuze uit 3 verschillende restaurants, 5 bars en 2 zwembaden met zonneterras. Kortom, een echte droomvakantie voor een fantastisch prijs.

Cuba boeken voor € 679

Cuba moet je natuurlijk een keer gezien hebben, en dan is dit de ultieme kans! Boeken doe je bij het betrouwbare Arke. Vliegen vanaf amsterdam. Vertrek is op 24 september vanuit Amsterdam, je hebt dus nog even de tijd om je voor te bereiden op de heerlijke cocktail Cuba Libre! Klik op onderstaande Boek Cuba knop om direct te boeken, voor je het weet is het te laat!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-sunglasses” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Boek Cuba” link=”http://tc.tradetracker.net/?c=433&m=12&a=223712&u=%2Fverre-reizen%2Fcuba%2Fvaradero%2Fvaradero%2Ftuxpan%2F%23informatie”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *