Cheapass vakantie Madrid

Zonnig madrid in de herfstvakantie voor € 241

Ben je de regen in Nederland ook al zo zat? En dan moet de herfst nog beginnen.. Daarom heb ik een leuke zonnige bestemming gevonden voor in de herfstvakantie: Madrid!

In oktober schijnt de zon nog volop in de prachtige Spaanse hoofdstad Madrid. Met een heerlijke gemiddelde temperatuur van 21 graden is het hier nog heerlijk vertoeven.

Verblijf in Madrid

Je verblijft in een uitstekend hotel (beoordeeld met 7,6) dichtbij het beroemde en altijd gezellige plaza Mayor. Bovendien heb je de beschikking over een metro op 50 meter afstand. Een ideale locatie om deze veelzijdige stad te ontdekken dus!

Stedentrip Madrid boeken?

Klaar om de herfstvakantie in Madrid door te brengen? Boek dan snel deze cheapass vakantie! Boeken doe je via onderstaande knop bij het betrouwbare Arke (TUI). Vertrek is in de herfstvakantie,op dinsdag 20 oktober vanaf Amsterdam.

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”fa fa-plane” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Boek Madrid” link=”http://tc.tradetracker.net/?c=433&m=12&a=223712&u=%2Fstedentrip%2Fspanje%2Fcentraal-spanje%2Fmadrid%2Fel-pilar%2F%23prijzen” linkrel=””]