Goedkope stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon slechts € 197

Ik ben zelf net terug uit het werkelijk prachtige Lissabon, dus ik dacht, eens kijken of ik een stedentrip Lissabon voor jullie kan vinden voor een leuk prijsje. Nou dat is zeker gelukt! Voor nog geen € 200 verblijf je 4 dagen in de prachtige hoofdstad van Portugal. Zelf was ik meer dan € 300 kwijt dus dit is echt een super mooie deal, profiteer snel!

Over Lissabon

Zoals ik al zei ben ik zelf net in Lissabon geweest, en het is echt een super leuke stad. De oude gele trams zijn een belevenis opzich, tram 28 is de beroemdste en brengt je dwars door de smalle straatjes in het centrum. En het mooie van deze tram is, hij gaat ook nog eens steil omhoog, en ik kan je zeggen dat is een behoorlijke klim. De tram brengt je rechtstreeks bij Bairo Alto, hier bart ’s avonds de gezelligheid los. Vele restaurantjes en gezellige terrasjes en naarmate de nacht valt verandert het in een grote uitgaanswijk. Daarnaast is het kasteel Castelo de São Jorge zeker een bezoekje waard, vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Hou je van winkelen? In Baixa vindt je de meest luxe en prachtige modewinkels waar geen einde aan lijkt te komen.

Ook nog naar het strand? Neem dan de trein naar Cascais, de trein kost voor een retourtje nog geen € 5. Je rijdt dan langs de beroemde Costa Lisboa naar eindpunt Cascais, hier tref je het Saint Tropez van Portugal, dure boten, auto’s en prachtige palmbomen en stranden.

Voor de voetballiefhebbers is een rondleiding in het stadion van Benfica een mooie belevenis, de rondleiding kost maar € 10 en duurt ruim een uur.

Verblijf in Lissabon

Je verblijft in een uitstekend 3-sterren hotel genaamd Avenida Park. Deze ligt aan het grote plein Marques Pombal van waar je zo de bus of de metro in stapt, ideaal dus. Tip: Het openbaar vervoer is heel goedkoop in Lissabon, je kunt het beste een VIVA card aanschaffen. Dit is een soort OV chipkaart waar je 24 uur vrij reizen op kunt zetten voor € 6. Hiermee kan je vervolgens 24 uur onbeperkt in de metro, bus, tram en misschien zelfs de trein maar dat weet ik niet zeker.

Stedentrip Lissabon boeken

Klaar om Lissabon te ontdekken voor een belachelijk lage prijs? Je vertrekt op 2 november, de gemiddelde temperatuur in Lissabon ligt dan rond de 19 graden. Dit is de perfecte temperatuur voor een stedentrip.
Via onderstaande boeken knop kom je direct op de juiste pagina van Arke.

Lissabon Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *