Goedkope stedentrip Rome

3 of 4 dagen historisch Rome vanaf € 129

Woehoe we gaan naar de prachtige historische stad Rome! We hebben een super cheapass stedentrip gevonden naar de stad van het Colosseum, de vele historische fonteinen en natuurlijk het prachtige Vaticaanstad. Rome is een dure stad, dat maakt deze deal extra bijzonder. Heb je altijd al eens Rome willen bezoeken? Goedkoper dan dit gaat het niet worden. Bekijk snel deze deal!

Verblijf in Rome

Je verblijft in het Osimar Hotel inclusief ontbijt. Op Tripadvisor krijgt Hotel Osimar hotel een waardering van 4 van de 5. Het hotel bevindt zich zoals je mag verwachten voor zo’n laag bedrag buiten de stad dus we raden je aan om een metrokaart te nemen.

Rome voor € 129 boeken

Klaar om de historische stad Rome te bezoeken? Je kunt kiezen uit 3- of 4 dagen via Travelbird.
De goedkoopste stedentrip Rome is van 16 tot 19 november, maar er zijn vele data beschikbaar. Voor € 20 meer ga je 4 dagen i.p.v. 3 dagen (17 tot 21 november). Dit is zeker een aanrader want in Rome is zoveel te zien! Rome is prima te doen in november, in de zomermaanden is het vaak veel te heet!

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”fa fa-camera” align=”left” type=”link” target=”true” title=”Rome boeken” link=”http://travelbird.nl/56075/hotel-osimar-italie-rome-app/”]